Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk


Együtt Többre Vagyunk képesek!

A Pearl Smile Németország vezető brandje és úttörője a kozmetikai fogfehérítésnek. Az új technológiáknak köszönhetően, a kozmetikai fogfehérítés teljesen átformálja a kozmetikai szolgáltatások piacát, mert a kezelés elvégzése könnyű és fájdalommentes és rendkívül hatékony. A Pearlsmile együttműködve a legnagyobb német kozmetikai laborokkal, úgy dologzta ki a fogfehérítési rendszerét, hogy az hatékony és fájdalommentes és 100%-ban biztonságos legyen. A minőségre a garanciát a világ minden táján megtalálható prémium fogfehérítő szalonjaink biztosítják. A stabil kereslet a termék iránt, a magas minőség, a kezelés hatékonysága és könnyű kivitelezhetősége a vállalat üzleti modelljének a lényege. 

Légy a partnerünk és nyiss új távlatokat az üzletedben! »»

 

Kozmetikai fogfehérítés a  PEARLSMILE® segítségével A VERSENYKÉPES ELŐNY!

Ha ajánlod a kozmetikai fogfehérítési szolgáltatást a vendégeidnek, nemcsak több és elégedettebb ügyfeled lesz, hanem a szalonodnak több kiváló szolgáltatása.
A berendezés 2m-nél nagyobb területet nem igényel és gyönyörű dekorációja lehet szalonodnak. Ragyogó fehér fogakra mindenki vágyik és ez egy olyan trend, ami nem fog megváltozni. Mi igyekszünk a gyönyörű mosolyt megadni mindenkinek. Egy szalonban lehet rövid teljes, vagy többszörös kezelést is adni, az ügyfél igényeinek megfelelően. Töltsék az ügyfelek a várakozást hasznosan, hidd el a klienseid hálásak és elégedettek is lesznek. Az ügyfelek nagyra értékelik a fájdalommentes, kedvező áru és minőségi kezeléseket és mind vágynak a ragyogó fehér mosolyra.

Használd ki a versenyelőnyt és légy partnerünk most »»

 

A PEARLSMILE FOGFEHÉRÍTÉS 100%-BAN KOZMETIKAI KEZELÉS

PEARLSMILE több opciót kínál szépségszalonok, műkörmösszalonok fittnesszközpontok, hotelek és fogászati szalonok részére.

A Standard készülékcsomag magában foglalja a rendkívül pihentető PEARLSMILE® tojásszéket és az ahhoz tartozó multimédiaközpontot. A PEARLSMILE® szék nemcsak hihetetlen marketingelem, hanem ergonomikus kialakítású is, amely tulajdonságok lehetővé teszik a pihenést és a privát szféra megőrzését. Azoknak, akiknek már van fogorvosi székük, vagy a szalonjuk kialakítása nem teszi lehetővé a PEARLSMILE® tojásszéket, azoknak kínáljuk a Pearlsmile gazdaságos kiszerelését, amelyben a legjobb PS-05-ös lámpa található. Szépségszalonok és kozmetikai szalonok részére a Pearlsmile Mobilváltozata vagy a Pearlsmile PS-One a legjobb megoldás. 

 

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT»»