Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Miért a Pearlsmile?


INNOVATÍV KOZMETIKAI FOGFEHÉRÍTÉS A PEARLSMILE®-tól

A modern technológiák lehetővé tették, a gyöngyöző mosoly luxusát mindenki számára.
A tradicionális fogfehérítő technológiákkal ellentétben a PEARLSMILE® működése egy gél technológián alapszik, amelyet a hideg LED fénye aktivál és a peroxidtartalma kevesebb, mint 0,1%. Ez a kombináció teszi lehetővé, hogy az elszíneződött fogak, fájdalommentesen legyenek ragyogóan fehérek újra. Ez a típusú kozmetikai kezelés már 17 országban aratott sikert a PEARLSMILE® nevével fémjelezve.

 

TELJESEN FÁJDALOMMENTES KEZELÉS

A PEARLSMILE fogfehérítő krém, nem sérti az ínyt és a fogzománcot és a hideg LED fénye kiküszöböli a fogak dehidratációját, valamint az íny károsodását. Ezektől az összetevőktől, a PEARLSMILE kozmetikai fogfehérítés nemcsak fájdalommentes, de nagyon vonzó is mindenki számára, hiszen csak előnyei vannak káros mellékhatások nélkül.

 

EREDMÉNY MINDÖSSZE 21 PERC ALATT

A PEARLSMILE olyan, mint bármelyik kozmetikai kezelés. A kezelés hossza attól függően változhat, hogy a fogaink milyen állapotban vannak most és attól is, hogy milyen eredményt szeretnénk elérni. A kezelések javasolt hossza 21 és 45 perc között van, így könnyedén lehet ragyogó mosolyunk kevesebb, mint egy óra alatt! Foglalj helyet kényelmesen és élvezd a kezelés kényeztetését, aztán mosolyogj ragyogóan!

 

9 ÁRNYALATTAL RAGYOGÓBB FOGAK

Az első kezelés után a mosolya 9 színárnyalat fényesebbé válik. Az eredmények személyenként változóak. A kezelés során a gél semlegesíti a színező pigmentet a fogak zománcában, közben az ínyt és a zománcot nem sérti. Megismételheti a kezelést olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné, hogy megőrizze a csodálatosan ragyogó mosolyát.

 

MEGFIZETHETŐ ÁR

A PEARLSMILE® fogfehérítés teljes mértékben is kozmetikai kezelésnek minősül. Nem igényel speciális fogorvosi képzettséget, de speciális fogászati felszerelést sem. Nem igényel sok helyet és időt sem, ráadásul sem a kezelés alatt, sem a kezelés után nem okoz fájdalmat. A kezelés mindenkinek hozzáférhető bármelyik fontos életszakaszban, mint amilyen az esküvő, diplomaosztó, állásinterjú, de egy randevú sikerét is megalapozhatjuk a gyönyörű mosolyunkkal.

Légy egy magabiztos, ragyogó mosoly tulajdonosa!

Mosolyogj és fakaszd mosolyra a világot!