Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Média


 

PEARLSMILE® szalonok világszerte

A PEARLSMILE® 2013-ban megnyitotta Düsseldorf legelegánsabb plázájában a Pearlsmile fogfehérítő szalont. 

Egyedülállóan, a kizárólag fogfehérítéssel foglalkozó szalon, olyan márkákkal található egy légtérben, mint amilyen a Gucci, Prada, Chanel vagy épp a Louis Vuitton. A szalonok száma folyamatosan nő, Madridban, Barcelonában, Prágában, Dohában és a világ számos országában megtalálhatóak. 

 

PEARLSMILE® Gyártás

A Pearlsmile fogfehérítő termékek, zárt gyártási rendszerben maximális higiénia mellett készülnek, így a legszigorúbb Európai Uniós és német követelményeknek, előírásoknak is megfelelnek. A kiváló gyártási körülmények miatt lesz a Pearlsmile fogfehérítés hatékony és teljességgel kockázatmentes. 

 

Turné a világban PEARLSMILE®-al

A kosmetikai fogfehérítés egyre népszerűbb világszerete, ezért a Pearlsmile Európai szinten az összes nagy Beauty kiállításon képviselteti magát. Düsseldorf-ban a Beauty Messe rendszeres részvevője, de Európa legnagyobb beauty expoján Bologna-ban is rendszeres részvevő. A Pearlsmile járt már, Qatarban, Olaszországban, Spanyolországban, Norvégiában és Magyarországon is a tematikus kiállításokon. 

 

 

PEARLSMILE® Home Kit

A Pearlsmile innovatív fogfehérítő termékeinek köszönhetően a ragyogó fehér fogak nemcsak a szalonkezelések során érhetőek el, hanem otthonunk kényelmében is. A Pearlsmile Pearlshine használata nem igényel szaktudást, egyszerű véghez vinni akár csak a fogmosást. A Pearlsmile gél összetevőinek köszönhetően, a kezelés fájdalommentes, gyors és eredményes is.