Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Gyakori kérdések


GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


Mennyivel lesz fehérebb a fogam egy kezelés után?

Már az első 21 perces Pearlsmile kezelés után előfordulhat, hogy a fogaid 9 árnyalattal fehérebbek és ragyogóbbak lesznek.

 

Meddig marad meg a szikrázó fehér mosolyom?

Az elért eredmények 3-6 hónapig maradnak meg. A tartósságot nagyban befolyásolja az életmód és a táplálkozási szokások. Tanácsaink:
• Kerüld a dohányzást!
• Használd reggel és este a Pearlshine-t!
• Kávé és vörösbor után használj rögtön Pearlwipe-ot, így az
• elszínező pigmentek nem tudnak megragadni.

 

Milyen gyakran végezhetek kezelést?

A kozmetikai fogfehérítésnek káros mellékhatása nincs, ezért a kezelés sűrűsége sincs korlátozva. Ragyogó mosolyod bármikor lehet, amikor csak Te akarod!

 

Mire kell figyelnem kezelés után?

Kerülnöd kell a dohányzást 4-6 órán keresztül, illetve a tartós eredmények érdekében a kezelés után két óráig ne egyél és vízen kívül ne fogyassz más folyadékot.

 

Vannak mellékhatások?

Tudományosan bizonyított, hogy a Pearlsmile kozmetikai fogfehérítésnek káros mellékhatása NINCS. Ettől függetlenül várandós anyukáknak és három éves kor alatt nem ajánlott. A kezelés a fogászati tömésekre és fogászati implantátumokra nem hat!

 

Mi okozza a fogak elszíneződését?

A fogak elszíneződést elsősorban az erősen pigmentált ételek okozzák, mint amilyen például a kávé, tea, vörösbor vagy éppen gyümölcsök. Az elszíneződésben közre játszhat a rendszeres gyógyszeres kezelés, de sajnos a kor előrehaladtával is folyamatosan színeződnek el a fogaink. A legkomolyabb károkat a fogaink ragyogó fehérségében a dohányzás teszi.

 

Hogyan működik a Pearlsmile gél?

A Pearlsmile Gél aktív komponensei a fehér LED fényre aktivizálódnak és a fogakban található elszíneződést okozó pigmenteket semlegesítik. A gél nem irritálja a fogínyt és nem károsítja a fogzománcot. A Pearlsmile fájdalommentes élményt nyút kompromisszumok nélkül.